top of page

Sens dubte un dels moments més àlgids en qualsevol celebració és la presentació del pastís, especialment en una celebració de Noces! a Sacha els fem personalitzats, tenint en compte tots els detalls i preferències dels nuvis. Res pot fallar en un esdeveniment tan especial. Encarrègen´s el teu pastís nupcial i sorprèn als teus convidats!

PASTISSOS DE BODA
EMPRESES

Realitzem tot tipus d'esdeveniments per a empreses. Pots amenitzar una reunió amb un coffee break de Sacha, podem organitzar-te el menjar a la feina, un càtering a l'aire lliure, pregunta'ns, les nostres opcions són infintes , però en tot cas, si vols que el teu esdeveniment profesional no falli, el nostre càtering és la millor garantia.

NADAL

Per Nadal preocupa't només de comprar els regals i gaudir dels teus, perquè del menjar ja ens encarreguem nosaltres! Demana'ns informació sobre la nostra carta de plats tradicionals nadalencs. ens avalen moltíssims anys d'experiència en celebracions nadalenques on tot ha de ser perfecte.

CELEBRACIONS

Celebracions fetes a mida !. a Sacha comptem amb un equip de professionals i estarem encantats de ajudar-te a organitzar el teu esdeveniment !. sigui el que necessitis, sacha t'assessorarà i ajudarà a organitzar-ho, perquè sigui tot un èxit. Demana'ns informació i t'informarem de tot!.

bottom of page